Om oss

Maten, bygger på de råvaror som vi själva älskar och som tillagas med enkelhet och självklarhet. Vi låter råvaran tala för sig själv! Tillsammans med fler av våra lokala gårdar och leverantörer försöker vi så långt som möjligt att servera “närodlat”.

Drycken, vår bar erbjuder stort sortiment av dryck som passar både till mat och till något gott att dricka vid baren. Söker ni alkoholfritt alternativ så säg till så hjälper vi dig att hitta något gott.

Miljön, en mysig avslappnad vardagsrumskänsla där sammetsfåtöljer och soffor tillsammans med grönskan ifrån alla våra växter samt den behagliga musiken i bakgrunden har fått många att inte vilja lämna sin sköna plats i vår restaurang! I takt med att mörkret faller in och musiken ökar i tempo förvandlas stället till en härlig loungebar där många lokala besökare väljer att umgås med sina nära och kära.

Vårat nuvarande koncept där maten, drycken och miljön tillsammans med oss ägare som alltid finns på plats för att personligen ta emot gästen är ett väldigt uppskattat koncept av våra återkommande gäster!

 

Ornament mönster